Palackého 664, 281 01 Velim | Najdete nás na mapě. + 420 321 762 154
  • Excelmix.cz Excelmix logo

VYDROIZOLACE? HYDROIZOLACE!

30. března 2019

Plavou vám vydry v koupelně, protože jste zanedbali Vydroizolaci? Použijte EXCEL MIX 1K/2K Hydroizolaci! Že přeháníme? Samozřejmě, že přeháníme. Faktem ale zůstává, že naše hydroizolace je základem pro každého, kdo chce bránit vodě ve výskytu tam, kde není žádoucí. A s vydrami už si musíte poradit po svém! Tak zůstaňte v suchu a nechte vodu a vodní živočichy tam, kam patří!

1K HYDROIZOLACE

Naše provtřídní certifikovaná hydroizolace zabrání jakémukoliv problému a úniku jak v těch nejextrémnějších podmínkách, tak při běžném použití v interiérech i exteriérech.
Jednosložková hydroizolace na bázi styren-butadienu připravená v aplikační konzistenci pro vnitřní prostory slouží jako ochrana proti stékající vodě, pod keramické obklady a dlažby na sádrokartonové stěny, cementovláknité i OSB desky, cementové i anhydritové podlahy, omítky a beton, při provádění koupelen a podobných mokrých provozů. Po zaschnutí hmoty se vytvoří vysoce elastický, těsný, voděodolný nátěr s dobrou přilnavostí k podkladu Používá se na izolace pod keramické obklady a dlažby, sprchovací kouty, koupelny, toalety, jiné vnitřní prostory.

 

Pro více informací o produktech klikněte na obrázky níže: