Palackého 664, 281 01 Velim | Najdete nás na mapě. + 420 321 762 154
  • Excelmix.cz Excelmix logo

Excel Bit – dokonalá hydroizolace vaší stavby

26. dubna 2023

Asfaltové hydroizolační pásy Excel Bit slouží jako spolehlivá ochrana proti vlhkosti a vodě pro ploché nepochůzné a provozní střechy, nebo jako parozábrana. Používají se také jako podkladové hydroizolační pásy pro balkóny, terasy, stavební konstrukce a stavby. Díky svému jednoduchému použití a různým variantám mohou být pásy Excel Bit použity pro širokou škálu aplikací v různých typech staveb.

V naší nabídce najdete dvě hlavní kategorie asfaltových hydroizolačních pásů: klasické pásy z oxidovaného asfaltu a SBS modifikovaného asfaltu, nebo také samolepící pásy. Klasické pásy se aplikují na podklad natavením pomocí plamene, zatímco samolepící pásy se jednoduše přilepují na povrch podkladu. Samolepící asfaltové hydroizolační pásy jsou vhodné pro aplikace, kde není možné pracovat s plamenem jako například v interiérech, nebo na střechách, kde není povoleno použití otevřeného ohně (např. izolace EPS, dřevěné bednění apod.).

Asfaltové hydroizolační pásy Excel Bit Al+V S40 jsou vysoce odolné proti pronikání radonu z podloží, což je nutné pro zdraví lidí a trvalý pobyt osob. Radon je radioaktivní plyn, který se uvolňuje z půdy a proniká do nechráněných budov. Pokud se v budově nachází vysoká koncentrace radonu, může to mít negativní dopad na zdraví lidí a zvyšuje se tím riziko vzniku rakoviny. Použití asfaltových hydroizolačních pásů Excel Bit Al+V S40 s vysokou odolností proti radonu se výrazně snižuje množství radonu pronikajícího do budovy a tím chránit zdraví obyvatel.

Hydroizolační asfaltové pásy Excel Bit zajišťují spolehlivou izolaci střech i spodních části staveb. Podívejte se na nabídku celé produktové řady.