Palackého 664, 281 01 Velim | Najdete nás na mapě. + 420 321 762 154
  • Excelmix.cz Excelmix logo

S PREMIUM 1K hydroizolací si užijte si svou koupelnu bez obav z plísní a vlhkosti

28. února 2023

Díky jednosložkovému složení je aplikace rychlá a snadná, a přitom nabízí vysokou odolnost vůči vodě a vlhkosti. PREMIUM Mix 1K hydroizolace je vhodná pro interiér (koupelny, sprchy, toalety) i exteriér (lodžie, balkóny, terasy a díky odolnosti proti chlorované vodě i bazény).

Proč používat hydroizolaci v interiéru?

Použití hydroizolace v interiéru, zejména v koupelnách, má několik důležitých výhod. Za prvé, chrání proti pronikání vody a vlhkosti do stěn, což může vést k problémům s plísněmi a dalšími nepříjemnými následky. Dále také chrání před vnikáním zápachu do stěn a interiéru, což může být zvláště důležité v malých prostorech. Hydroizolace také prodlužuje životnost povrchů a snižuje nutnost častých oprav. V neposlední řadě může mít hydroizolace estetický vliv, neboť umožňuje vytvořit různé designové prvky s voděodolnými materiály, jako jsou například dlaždice či obklady.


Proč používat hydroizolaci v exteriéru?

Použití hydroizolace v exteriéru je důležité především kvůli ochraně budovy a jejího konstrukčního materiálu před vlhkostí a vodou z povětrnostních podmínek. Kromě toho může hydroizolace pomoci zabránit pronikání vody do podzemních prostor nebo sklepů, čímž přispívá k ochraně zdraví obyvatel domu a kvality vzduchu v interiéru. Bez kvalitní hydroizolace může vlhkost pronikat do stěn, což může vést k tvorbě plísní a hnilob, znehodnocení stavebního materiálu a v horším případě i ke strukturálním poškozením budovy. Hydroizolace umožňuje ochránit budovu před těmito negativními účinky vlhkosti a prodlužuje tak její životnost a bezpečnost pro obyvatele.

 

A proč právě PREMIUM 1K Hydroizolaci?

Excel Mix PREMIUM 1K hydroizolace je vhodná pro použití jak v interiéru, tak i v exteriéru díky svým unikátním vlastnostem. Tento výrobek poskytuje vynikající ochranu proti vlhkosti, což zajišťuje ochranu proti poškození a šíření plísní a bakterií, což je nejen pro estetický vzhled důležité, ale také pro zdraví obyvatel domu. Excel Mix PREMIUM 1K hydroizolace je vodou ředitelná a snadno aplikovatelná pomocí válečku, štětce nebo postřikem. Díky své jednosložkové struktuře je velmi snadno použitelná a zaručuje vysokou adhezi na většině povrchů, jako jsou beton, keramika, kámen, dřevo a mnoho dalších materiálů. Další výhodou je, že Excel Mix PREMIUM 1K hydroizolace je elastická a odolná proti praskání, což zaručuje dlouhodobou ochranu vašeho domova. Díky svému matnému povrchu se snadno přizpůsobí jakémukoli interiéru či exteriéru bez toho, aby změnila vzhled nebo barvu povrchu. Výsledkem použití Excel Mix PREMIUM 1K hydroizolace je tedy dokonalá ochrana vašeho domova proti vlhkosti a snadná aplikace, která zaručí profesionální výsledek bez nutnosti angažovat odborníka.